GNTC group sh.a

GNTC group sh.a

Rreth Nesh | Gorenje
Since 1975

 

KOMPANIA SOT

Kosova është vend i vogël dhe ka vetëm 7 qytete kryesore. Qëllimi ynë, siç u përmend më parë, është që GNTC të jetë e pranishme në të gjitha këto qytete. Prandaj, ne kemi filluar duke qenë të pranishëm për herë të parë në Prishtinë, kryeqytet.

Prishtina është qyteti më i madh i Kosovës dhe ka një popullsi prej rreth 500,000 banorë. Ajo është qendra administrative, politike, ekonomike dhe kulturore e Kosovës dhe komuna më popullsi më të dendur. Është qyteti ku korporatat dhe organizatat më të mëdha janë të pranishme, duke çuar në paga më të mira dhe standarde më të mira jetësore.

Gorenje Department Store / Prishtinë

Qendra e parë është e vendosur në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë. Është një department store tërheqëse me një pamje moderne. Ajo posedon një hapësirë prej 12.000m², ku 6.500² përdoren për aktivitetet e saj të shitjes me pakicë ndërsa pjesa tjetër përdoret për hotel, zyre administrative, sallat e konferencave dhe parking të mbyllur. Markat tregtare që janë duke operuar në këtë Qendër janë: Gorenje – pajisje shtëpiake nga Sllovenia, Prity – kamina nga Bullgaria, Plamen – kamina nga Kroacia, Gorenje Department Store Pelet, OVS – veshëmbathje nga Italia, CCC- këpucë nga Polonia, Star – aksesorë shtëpiake nga Italia, BRW – mobilje nga Polonia, VIP & Cartlon & Fabrizio – valixhe nga India , Anglia dhe Gjermania, FreeON – karroca për fëmijë nga Sllovenia, Faktum – krevetë fëmijësh nga Hungaria, Bebi Snovi–krevetë fëmijësh nga Sërbia, Hotel & Restorant, dhe Rainbow Café.

Gorenje Department Store / Mitrovicë

Mitrovica është e vendosur në pjesën veriore të Kosovës me një popullsi të përgjithshme prej 75.000 banorë. Qendra e dytë ndodhet këtu ku ajo filloi të operojë në vitin 2010 dhe ka një hapësirë prej 2.000 m². Ajo ofron kushte luksoze për klientët e saj, si dhe një mundësi të madhe për shoping dhe argëtim. Aktivitetet në vijim janë të pranishëm: Gorenje – pajisje shtëpiake, Prity – kamina, – kaldaja me pellet, Plamen- kamina, OVS – veshëmbathje,CCC – këpucë, BRW – mobilje nga Polonia, Star – pajisje shtëpiake, VIP & Carlton valixhet, FreeON, dhe Rainbow Café.

Nga fundi i 2012, kemi ndryshuar politikën e veprimit në këtë qendër. Të gjitha produktet në OVS janë me 50% zbritje. Ajo është konsideruar si një dyqan outlet i veshmbathjeve. Markat të tjera operojnë me çmime normale me raste të veçanta kur ka promocione.

Gorenje Department Store / Prizren

Prizreni është qyteti i dytë më i madh i Kosovës. Sipas Statistikave të Popullsisë në Kosovë të vitit 2011, popullsia totale është 180.000 banorë. Ekonomia e komunës së Prizrenit është e bazuar kryesisht në bujqësi, tregti, ndërtim dhe përpunim të ushqimit – të gjitha ndërmarrje private. Ky është një qytet multietnik me një histori të pasur prapa që e bën atë interesant për turistët.

Në vitin 2011, qendra e tretë u hap për publikun në Prizren me 2.800 m². Ajo është e vendosur në pjesën komerciale të qytetit dhe siguron një mjedis të mirë për shoping. Konsumatorët kanë një gamë të gjerë të produkteve të gatshme për të përmbushur nevojat e tyre. Aktivitetet në këtë Qendër janë: Gorenje, OVS, CCC, BRW, Star, VIP dhe Carlton, FreeON dhe Rainbow kafe.

Gorenje Department Store / Gjilan

Gjilani është i vendosur në pjesën jug-lindore të Kosovës, me një popullsi të përgjithshme rreth 90.000 banorësh. Ekonomia e këtij qyteti është e bazuar kryesisht në bizneset e vogla të tregtisë. Prandaj, në maj 2012, kompania filloi aktivitetet e saj në Gjilan me 5.000 m², për të ofruar produkte dhe shërbime për konsumatorët tanë. Ashtu si në tre qytetet dhe qendrat e mëparshme, aktivitetet janë të njëjta.

Vitin e kaluar, në vitin 2015, qendra është zhvendosur në pjesën komerciale të qytetit. Është e dizajnuar me mobilje të koleksioneve të fundit dhe operon me të njëjtat aktivitete.

Gorenje Department Store / Pejë

Peja është e vendosur në pjesën perëndimore të Kosovës me një popullsi të përgjithshme rreth 175.000. Ekonomia e këtij qyteti është e bazuar kryesisht në bizneset e vogla të tregtisë, bujqësisë dhe turizmit. Prandaj, në tetor 2015, kompania filloi aktivitetet e saj me 3.500 m², për të ofruar produkte dhe shërbime për klientët tanë. Produktet dhe shërbimet e ofruara janë të njëjta në të gjitha lokacionet.

Gorenje Department Store / Ferizaj

Qendra më e re dhe më atraktive në qytetin e Ferizajit ka filluar punën. Një qendër e re me ambient të këndshëm dhe shërbim me standarde Evropiane. Hapësirë prej 5.500 m² me mbi 500 parkingje e mbushur me artikuj të ndryshëm për çdo kërkesë të qytetarëve të Ferizajit. Artikuj të shumtë nga brendet e njohura si GORENJE, OVS, Poland Mobilje, Prity Kamina, FreeOn, Rainbow Café , Star Italy, Pilot, MaxEurope, Fabrizio e shumë tjera e bejnë Gorenje Department Store në Ferizaj një ndër qendrën më të kompletuar për banorët e këtij qyteti.

Vlen të ceket se qendra Gorenje Department Store në Ferizaj u zgjerua me 3500m²  me sallon të mobiljeve me standarde evropiane. Showroomi i ri shfaq mobiljet me te fundit që mund të gjenden në tregun tonë, gjithashtu mobilje të ndryshme që janë të përshtatshme për hapësira të ndryshme, si për banesa, shtëpi apo edhe zyre.  Qendra Gorenje Department Store në qytetin e Ferizajit me 9000 m² gjithsej i përmbush kërkesat e çdo qytetari të Ferizajit.

Gorenje Department Store / Qendra Logjistike

Në fund të vitit 2015, kompania ka ndërtuar një depo të re në zonën industriale (8km nga selia në Prishtinë). Ajo ka një hapësirë prej 4 hektarë, ku 5.000m² janë përdorur si një depo ku mbi 20.000 produkte të pajisjeve të shtëpisë mund të magazionohen.