GNTC group sh.a

GNTC group sh.a

GALERIA | Gorenje

DEGËT TONA

Kompania GNTC Group sh. a është e pranishme në tregun e Kosovës me 6 Qendra të mëdha (Department Stores) dhe 30 dyqane të vogla në të gjithë vendin Gjatë veprimit të kompanisë në tregun e Kosovës, ajo ka themeluar rrjetin e vet të shitjes në sistemin e ekskluzivitet për të gjithë rajonin e Kosovës. Sot ne numërojmë 30 dyqane të pajisjeve shtëpiake Gorenje që janë të pranishme në çdo qytet të Kosovës që mbulon të gjithë vendin. Qendrat tregtare të GNTC Group kan gamë të gjerë të artikujve ku plot&eu…
PRISHITNE