Veternik P.n
+386(0) 49 77 77 47
Prishtinë - Mitrovicë - Prizren - Gjilan - Pejë - Ferizaj
Logo-per-Header
SHËRBIMI

Të gjithë klientët tanë duhet trajtuar në mënyrë të barabartë dhe shërbimi të jetë i nivelit të lartë.

CILËSIA

Të ofrojë produkte me cilësi të lartë dhe ti kushtojë vëmendje shërbimit pas shitjes.………………

RESPEKTI

Ne trajtojmë punonjësit tanë, klientët, partnerët,furnizuesit me respekt të ndërsjellë.

Gorenje Niti Tiki Company është themeluar në vitin 1975 në fillim nga Z.Aqif Kadriu dhe është vazhduar nga dy djemtë e tij, Zijush dhe Fatmir KADRIU. Kompania është një biznes familjar, me gjenezë në qytetin e Preshevës – Jug të Sërbisë, ku e gjitha filloi si një dyqan i vogël me gjëra ushqimore.

Në vitin 1992, kompania zgjeroi veprimtarinë e dyqanit dhe vendosi që të ketë paisje shtëpiake (teknikë e bardhë dhe e zezë), si dhe ndriçim shtëpiak.

Në vitin 1994, kompania filloi prodhimin e paisjeve sanitare e cila zgjati vetëm për dy vjet. Në vitin 1996, kompania mori licencën për të prodhuar bojlera të GORENJES nga Sllovenia. Gjatë kësaj kohe, kompania kishte kapacitet për të siguruar produktet e saj në tre tregjet e rajonit: Kosovë, Serbi dhe Mal të Zi.

Në vitin 1999, kompania ka hyrë në tregun e Kosovës me marrëveshje me Gorenje – Slloveni, në mënyrë që të jetë distributor ekskluziv i gamës së shumëllojshme të tyre të produkteve. Që atëherë kompania është e pranishme në tregun e Kosovës, me lokacion Veternik, Prishtinës.

gorenje-ks
gorenjeks
Hotelgorenje

Këtu mund ta shihni VirtualTour në 360 shkallë

Logo-Florina
GORENJE-WEN

 ORARI

Prishtinë  08:00 – 22:00
Mitrovicë  08:00 – 22:00
Prizreni    08:00 – 22:00
Gjilan        08:00 – 22:00
Pejë            08:00 – 22:00
Ferizaj       08:00 – 22:00

LOKACIONET

Prishtinë
Mitrovicë
Prizren
Gjilan
Pejë
Ferizaj