Veternik P.n
+386(0) 49 77 77 47

Prity Kamina

Prity Kamina – Bulgaria

PRITY është një kompani private e themeluar nga Z. Ivanov dhe z. E.A.Geranliev në vitin 1995 në Gorna Oryahovitsa, Republika e Bullgarisë.

Kamina dhe stufa të ndryshme për ngrohtësi në shtëpinë tuaj, furra të të gjitha llojeve duke filluar nga klasikët e deri tek ato më bashkohore.

Kamina për ngrohje vetëm të një dhome, disa dhomave, një pallati etj. varësisht nga shija dhe preferenca juaj.

Kompania është e specializuar në prodhimin e ngrohësve të brendshëm, soba, kamina dhe kaldaja që djegin lëndë djegëse të ngurta, si dhe ofron paisje të tjera përcjellëse. Ofruar nga Prity ku aktualisht, mbi 350 njerëz janë të punësuar direkt në prodhimin primar.

Kamina unike me kualitet të lartë që plotësojnë të gjitha nevojat dhe kërkesat e konsumatorëve.