Ankesa / Sugjerime

 

Ju lutemi zgjedhni qytetin për ta drejtuar ankesën apo sugjerimin.

Faleminderit që keni zgjedhur GNTC Group, ne do të shqyrtojmë të gjitha ankesat dhe sugjerimet tuaja.

 

    Vërejtje: Të gjitha rubrikat me * janë obligative për tu plotësuar!