Rreth Kompanisë

“GNTC Gorenje Niti Tiki Company” u themelua në vitin 1975 nga z. Aqif KADRIU dhe u vazhdua nga dy djemtë e tij, Zijush dhe Fatmir KADRIU.

Gjatë kësaj kohe, kompania kishte kapacitetin për të ofruar produktet e saj në tre tregjet në rajon: Kosovë, Serbi dhe Mal të Zi.  Në vitin 1999, kompania hyri në tregun e Kosovës me marrëveshje me Gorenje – Slloveni për të qenë një shpërndarës ekskluziv i të gjitha asortimenteve të tyre të produkteve.

Që atëherë, kompania është e pranishme në tregun e Kosovës që gjendet në zonën periferike të Prishtinës – Veternik.

Tani më 2021 kompania është e pranishme në 20 qytete të Kosovës me synimin për tu shtrirë në gjithë territorin e Kosovës. Më poshtë mund ti gjeni të gjitha qendrat ku ne operojmë.

GDS 01 - PRISHTINË

Si një nga qendrat e para dhe në qytetin më të madh ka dizajnin më të fundit dhe mobiljet më moderne në treg. Me një hapësirë prej 12.000m², ku 6.500 m²  janë përdorur për aktivitetet e shitjes me pakicë dhe pjesa tjetër për hotelin, zyrat administrative dhe sallat e konferencave. Të gjitha brendet nga portofoli i brendeve veprojnë në këtë dyqan.

GDS 02 - MITROVICË

Qendra e dytë ndodhet në hyrje të Mitrovicës ku filloi të funksionojë në vitin 2010 dhe ka një hapësirë prej 2.000m².

Nga fundi i 2012, ne ndryshuam politikën e funksionimit në këtë dyqan. Të gjitha produktet në OVS dhe CCC janë me 50% zbritje. Konsiderohet si një dyqan tregtar i veshjeve dhe këpucëve. Së fundmi në 2021 është ridizajnuar me konceptin e fundit të GNTC group.

GDS 03 - PRIZREN

Në vitin 2011, qendra e tretë u hap për publikun në Prizren me 3.200m². Ndodhet jo larg qendrës së qytetit dhe ofron një ambient të mirë për blerje. Klientët kanë një gamë të gjerë të produkteve të gatshme për të përmbushur kërkesat e tyre.

Në fillim të 2017, dyqani u renovua plotësisht dhe dyqanit iu shtua hapësirë shtesë.

GDS 04 - GJILAN

Në maj 2012, kompania filloi aktivitetet e saj me 2.800 m², për të ofruar produkte dhe shërbime tona për klientët duke qenë sa më afër tyre. Si në tre vendet e mëparshme, aktivitetet janë të njëjta.

Në vitin 2015, dyqani u zhvendos në zonën tregtare të qytetit. Është projektuar me mobiljet më të fundit në trend dhe funksionon me të njëjtat aktivitete.

GDS 05 - PEJË

Peja ndodhet në pjesën perëndimore të Kosovës me një popullsi të përgjithshme prej rreth 95,723 banorë. Ekonomia e këtij qyteti bazohet kryesisht në bizneset e vogla tregtare, bujqësinë dhe turizmin. Në Tetor 2015, kompania filloi aktivitetet e saj me 3.500 m² për të siguruar produktet dhe shërbimet tona për klientët duke qenë sa më afër tyre. Duke qenë një department store, produktet dhe shërbimet e ofruara janë të njëjta si në të gjitha qendrat tjera.

GDS 06 - FERIZAJ

Hapësirë prej 9,000 m² me mbi 500 hapësira parkimi, një qendër e mbushur me artikuj të ndryshëm për çdo kërkesë të qytetarëve të Ferizajit. Artikuj të shumtë nga brendet e mirënjohura si Gorenje, Hisense, OVS, CCC, BRW,Poland Mobilje, Prity Kamina, FreeOn, Rainbow Café, Pilot, MaxEurope, Fabrizio dhe shumë të tjerë e bëjnë dyqanin Gorenje Department Store në Ferizaj një nga qendrat më të kompletuara në këtë qytet.

GDS 07 - LIPJAN

Një qendër me një hapësirë prej 2000 m², megjithëse ka një hapësirë më të vogël, kjo qendër plotëson të gjitha kërkesat kryesore të një klienti me brendet si :Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe etj.

Brendet që nuk janë të pranishme këtu janë OVS dhe CCC pasi kërkojnë hapësirë të veçantë dhe të madhe shitjeje.

GDS 08 - VITI

Në qershor 2019, qyteti i Vitisë është qyteti tjetër ku grupi GNTC ka vendosur të jetë i pranishëm me një hapësirë totale prej 700 m². Një ambient shumë i këndshëm për shoping, që përfshin këto aktivitete: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 09 - MALISHEVË

GNTC Group vazhdon me qytetin e Malishevës, një qytet i vogël me shumë potencial zhvillimi. Pika e shitjes në Malishevë ka një hapësirë prej 1200 m², e cila si brenda ashtu edhe jashtë jep përshtypjen e një shtëpie të ngrohtë që plotëson të gjitha kërkesat e klientit me këto aktivitete: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 10 - SKËNDERAJ

Pika e shitjes në qytetin e Skënderaj ka një hapësirë ​​prej 1400 m², dhe është e hapur me shumë punë, e paraqitur me shumë oferta, shumë mundësi blerjeje si dhe shumë arsye për të vizituar dyqanin. Brendet që janë të pranishme në këtë pikë dhe sa më afër klientit janë: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 11 - KAÇANIK

Pika e shitjes në qytetin e Kaçanikut me një hapësirë prej 1100 m², e cila si gjitha qendrat tjera do të ofrojë më të mirën e mundshme për qytetarët e Kaçanikut. Brendet që janë të pranishme në këtë pikë janë: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 12 - SUHAREKË

Në vitin 2021, kompania ka vendosur të vazhdojë strategjinë e saj të zgjerimit. Pika tjetër me format më të vogël u hap në Suharekë me një hapësirë prej 2.000 m². Një ambient shumë i këndshëm dhe kompakt për blerje, me brendet si: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 13 - GJAKOVË

Pika e 13-të me format më të vogël u hap në Gjakovë me një hapësirë prej 1400 m². Shumë mundësi blerjesh si dhe shumë arsye për të vizituar dyqanin. Brendet që janë të pranishme: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 14 - CREP (KAMENICË)

Grupi GNTC vazhdon me qytetin Crep afër Kamenicës, një qytet shumë i vogël. Dyqani ka një hapësirë prej 700 m². Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 15 - SLLATINË

Në qershor 2021, dyqani i 15-të u hap në Sllatinë, një qytet i vogël afër aeroportit ndërkombëtar të Prishtinës. Ka një hapësirë prej 900 m² që është e mjaftueshme për njerëzit që jetojnë afër. Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Prity, Poland Mobilje, BRW, Free on, Pilot dhe Max Europe.

GDS 16 - KLINË

Në gusht 2021, dyqani i 16-të u hap në Klinë. Ka një hapësirë prej 1600 m² hapësirë, me shërbim cilësor ndaj klientëve si dhe me gamën e gjerë të produkteve shtëpiake. Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Xiaomi, Prity Kamina, Medio Basso, Free Bike, Force etj.

GDS 17 - PODUJEVË

Në shtator 2021 u hap pika në Podujevë me një hapësirë prej 2500 m². Dyqani është dizajnuar me trendet e fundit evropiane ku produktet e ekspozuara shihen mjaftueshëm për klientët. Brendet botërore që janë të pranishme: Gorenje, Hisense, Poland Mobilje, Ovs, Ccc, Xiaomi, Prity, Free on, Pilot Bike, Force etj.

GDS 18 - VUSHTRRI

Në shtator 2021 hapet edhe pika në Vushtrri. Dyqani ka një hapësirë prej 1500 m² dhe ofron ambient të këndshëm, shërbim, cilësi dhe kualitet të lartë të produkteve. Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Xiaomi, Prity, Poland Mobilje, Medio Basso, Free on, Pilot Bike, Force dhe shumë brende tjera.

GDS 19 - KORISHË

Më 14 tetor 2021, dyqani i 19-të u hap në Korishë të Prizrenit. Ka një hapësirë prej 2500 m² dhe ofron amient të këndshëm, shërbim dhe cilësi të lartë të produkteve. Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Xiaomi, Prity, Poland Mobilje, Medio Basso, Free on, Pilot Bike, Force dhe shumë brende tjera.

GDS 20 - XËRXË

Më 28 tetor 2021, dyqani i 20-të u hap në Xërxë të Rahovecit. Dyqani ka një hapësirë prej 1600m2 dhe kur flasim për produkte kualitative të teknikës së bardhë, elektronikës, mobiljeve e shumëçka tjetër, vendi i parë që na vjen në mendje është Gorenje Department Store. Brendet që janë të pranishme janë: Gorenje, Hisense, Xiaomi, Prity, Poland Mobilje, Medio Basso, Free on, Pilot Bike, Force dhe shumë brende tjera.

DEPO - LOGJISTIKA

Në fund të vitit 2015, kompania ndërtoi një depo të re në zonën industriale (8 km nga selia në Prishtinë) afër qytetit të Lipjanit. Ka një hapësirë prej 4 hektarësh, ku 7.500m²  përdoren si depo ku mund të ruhen mbi 60.000 produkte të pajisjeve shtëpiake.